Άγνωστες πλευρές της προσωπικής και της επαγγελματικής της ζωής αποκάλυψε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στην εκπομπή του Alpha "Happy Day".

Αναφερόμενη στην πολυσυζητημένη συνάντηση της με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο με αφορμή την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου,η κ.Κεφαλογιάννη δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του πλανητάρχη για εκείνη, ενώ χαμογελώντας παραδέχτηκε πως η ίδια είχε μια διαπροσωπική επαφή μαζί του.

«Ήταν εξαιρετικό για την χώρα μας που στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Εκεί είχαμε μια διαπροσωπική επαφή με τον κ.Ομπάμα. Ήταν μια πολύ καλή στιγμή για την Ελλάδα και αυτό κρατώ από εκείνη την συνάντηση, όπως και την ατάκα του για την ομορφιά της χώρας μας» εξομολογήθηκε.

Η υπουργός, η οποία τραβά σαν μαγνήτης τα φωτογραφικά φλας σε κάθε της εμφάνιση, εκτός από πολιτικός και σύζυγος είναι και γυναίκα για αυτό και όπως είπε αν και δεν είναι σκοπός να προβάλλει την εξωτερική της εμφάνιση, προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για να περιποιέται τον εαυτό της.

«Χρειάζεται οπωσδήποτε να βρίσκει κανείς τρόπους για να ισορροπεί μια έντονη επαγγελματική δραστηριότητα με κάποια πράγματα που είναι απαραίτητα για να ξεσκάσεις. Βρίσκω πάντα χρόνο για γυμναστική» είπε χαρακτηριστικά η κ.Κεφαλογιάννη και πρόσθεσε: «χρόνος πολύ για καφέ και φίλους δεν υπάρχει. Προσπαθώ να πηγαίνω όσο μπορώ στον κινηματογράφο και το θέατρο και να διαβάζω βιβλία και να βλέπω τα ανίψια μου».

Στο ενδεχόμενο αν σκέφτεται να δημιουργήσει την δική της οικογένεια, η υπουργός Τουρισμού εξομολογήθηκε την επιθυμία της να κάνει παιδιά.

«Σκέφτομαι να κάνω οικογένεια. Μια γυναίκα ολοκληρώνεται μέσα από την μητρότητα και θεωρώ ότι είναι κάτι μοναδικό, αν και πιστεύω ότι είναι και θέμα τύχης» είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στην σχέση της με τον σύντροφο της ζωή της Μάνο Πενθερουδάκη, κ��ι στο πως καταφέρνουν να συναντώνται δεδομένου ότι η υπουργός εργάζεται πολλές ώρες.

olga-manos.jpg

«Δεν μου κάνει παράπονα, αφού και ο ίδιος είναι πολυάσχολος Προσπαθούμε τα βράδια να τα έχουμε ελεύθερα» αποκάλυψε η υπουργός για τον σύζυγο της

Εκτός όμως από τον κ.Πενθερουδάκη, μεγάλη αγάπη για την κ.Κεφαλογιάννη αποτελεί και ο Τουρισμός για τον οποίο εργάζεται πυρετωδώς με εντυπωσιακά αποτελέσματα τα τελευταία δύο χρόνια.

«Τον 2012 όταν αναλάβαμε ξεκινήσαμε από μια πάρα πολύ αρνητική θέση. Τότε είχαμε πολλές ακυρώσεις, πολλή επιφυλακτικότητα» τόνισε η υπουργός, υπογραμμίζοντας πως εκτός από την πολιτική και οικονομική σταθερότητα στην αναστροφή κλίματος συνέβαλε και η συλλογική προσπάθεια που κατεβλήθη στο υπουργείο τουρισμού

Αναφερόμενη στην «βροχή» Χολιγουντιανών αφίξεων στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια η κ.Κεφαλογιάννη αποκάλυψε ότι όλοι φεύγουν κατενθουσιασμένοι από την χώρα μας, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους ηθοποιούς Τζέρεμι Άιρονς, Ντάνιελ Ντέι-Λιούις και Ίθαν Χοκ με τους οποίους είχε και κατ΄ιδίαν συναντήσεις

«Όλοι αυτοί ήταν πολύ απλοί και δεν είχαν ιδιαίτερες απαιτήσεις» δήλωσε η κ.Κεφαλογιάννη.

«Αυτό που εκτιμούν πολύ, είναι ότι στην Ελλάδα δεν το��ς κυνηγάμε αλλά τους αφήνουμε να απολαμβάνουν τις διακοπές τους» πρόσθεσε η υπουργός, αναφέροντας ως παράδειγμα την περίπτωση της τηλεοπτικής Κάρι Μπράτσο

«Συνάντησα την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στη Νέα Υόρκη, μου μιλούσε 1, 5 ώρα για το πόσο μοναδική εμπειρία είχε στις διακοπές της στην Ελλάδα. Ένα από τα πράγματα που λάτρεψε στην χώρα μας είναι το γεγονός ότι μπορούσε να κυκλοφορεί και να αισθάνεται άνετα σαν απλός άνθρωπος να κάνει διακοπές χωρίς κάποιος να την κυνηγάει» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ