Για «φαρσοκωμωδία και αντισυνταγματικό έγκλημα» κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή, σχολιάζοντας την απόφαση παράτασης της προφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού.

«Το δικαστικό συμβούλιο με συνοπτικές διαδικασίες -επί της ουσίας υποχρεώθηκε να συνεδριάσει για τα μάτια του κόσμου, προκειμένου να ανακοινώσει μια προειλημμένη πολιτική απόφαση» αναφέρει η ανακοίνωση του ακροδεξιού κόμματος και προσθέτει πως «χαρακτηριστικό της φαρσοκωμωδίας που παίζεται στις πλάτες τους Ελληνικού Λαού και εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι το γεγονός πως μόλις χθες είχε προγραμματιστεί η συνεδρίαση του δικαστικού συμβουλίου, προκειμένου να λάβουν και να εξετάσουν την πρόταση των αρμόδιων εισαγγελέων. Υπό φυσιολογικές συνθήκες και συμφώνως προς τη νομική εμπειρία, η έκδοση της απόφασης θα έπρεπε να καθυστερήσει για διάστημα περίπου δέκα ημερών ούτως ώστε να μελετηθούν τα στοιχεία. Εντούτοις, στην περίπτωση των τριών μελών της κοινοβουλευτικής ομάδος της Χρυσής Αυγής, η μελέτη διεξήχθη εν μία νυκτί: το επόμενο πρωί το αρμόδιο γραφείο βουλ��υμάτων είχε την από��αση της παράτασης της προφυλάκισης για ακόμη έξι μήνες!».

Σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή, «οι δικαστικοί θεωρούν τον Αρχηγό και τους εκλεγμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ως ύποπτους φυγής».

«Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και οι εντεταλμένοι δικαστικοί λειτουργοί διαπράττουν κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση ένα αντισυνταγματικό έγκλημα, για το οποίο αργά ή γρήγορα θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον πραγματικά εντίμων δικαστών και του ιερού θεσμού της Δικαιοσύνης! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρομίσει ο τόπος!» καταλήγει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.