«Δεν υπάρχει θέμα κατάργησης του σταυρού από τη σημαία». Αυτό τόνισε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος κατά την διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου για την κατάθεση του Νομοσχεδίου «Οργάνωση της νομικής μορφής των θρησκευτικών κοινοτήτων και των ενώσεών τους στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις».

«Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα, όποιος τα λέει αυτά το κάνει εκ του πονηρού, το κάνει επίτηδες, δημιουργεί προβλήματα, πάει σε κόσμο ο οποίος δεν πληροφορείται ευθέως, πληροφορείται πλαγίως και τον αναστατώνει» τόνισε ο υπουργός, καλώντας τους Έλληνες να μην πιστεύουν σε τέτοιες όπως είπε ανοησίες.

«Κανένας να μην πιστεύει τέτοιες ανοησίες. Ύποπτες ανοησίες είναι αυτές και για δύο λόγους ύποπτες, για να δημιουργήσουν πρόβλημα ένα και δεύτερον για να βγάλουν κάποιον από την αφάνεια. Βεβαίως υπάρχουν πολλοί τρόποι να βγεις από την αφάνεια, βγες έξω στο δρόμο γυμνός και θα βγεις. Αυτό κάνει αυτός... Λοιπόν το κλείνουμε αυτό το θέμα, ουδέποτε ετέθη, ούτε θα τεθεί κι αν ετίθετο αυτόν που θα το έθετε θα τον απομακρύναμε αμέσως ως τρελό» τόνισε ο κ.Λοβέρδος.