​Σε μια ακόμη δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Βήμα Fm χαρακτήρισε «κωλοκόμμα» το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας παράλληλα πως αυτό ευθύνεται για την διαφθορά που υπάρχει στην Ελλάδα, ενώ άφησε αιχμές και για την αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φέρνει διαφορετικό ήθος».

«Το κωλοκόμμα που λεγόταν και συνεχίζει να λέγεται ΠΑΣΟΚ έχει διαβρώσει τόσο πολύ, με αυτόν τον ποπουλισμό του ότι “όλοι θα διοριστούμε, με κάθε μέσο και τρόπο και κάθε πλαστογραφία”, όλες τις πολιτικές συμπεριφορές όλων των κομμάτων: από τη Ν.Δ. έως τον ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς… 20 χρόνια ήταν το ΠΑΣΟΚ, αν δεν είναι υπεύθυνο αυτό, ποιος είναι; Το ΠΑΣΟΚ το καλλιέργησε αυτό. Δεν δαιμονοποιώ το ΠΑΣΟΚ, αλλά επί ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε η διαφθορά. Και το κλειδί σε όλη την κουβέντα που κάνουμε είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν φέρνει διαφορετικό ήθος. Απλώς υιοθετεί το ήθος των προγενεστέρων» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Τατσόπουλος

Επικριτικός ήταν ο Πέτρος Τατσόπουλος και με τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο μάλιστα παρουσίασε με…μοντέλο! «Ο Αλέξης, ο οποίος βρίσκετα�� τώρα προ των θυρών της πρωθυπουργίας, κάνει αυτό που κάνουν τα μοντέλα. Τα έχεις δει τα μοντέλα; Που κυκλοφορούν συνέχεια με το λεγόμενο book και λένε «εδώ είμαι στη Μύκονο, εδώ είμαι στα Κουφονήσια, εδώ πήγα στο Μιλάνο, εδώ είμαι στην Αντίπαρο και στο Κουσάντασι, εδώ με βλέπετε προφίλ και εδώ ανφάς» κοκ. Κάθε ηγέτης λοιπόν που σέβεται τον εαυτό του, τις προσδοκίες και τις επιθυμίες του, φτιάχνει book με τους επώνυμους και εφόσον είναι ηγέτης προσδοκία του είναι να φωτογραφίζεται δίπλα και να έχει και συζήτηση με τους ηγέτες του κόσμου.Και οι δύο το κάνουν διότι έχουν ίδιον όφελος. Ο Πάπας γιατί αποδεικνύει ότι είναι ανοιχτόμυαλος και δέχεται και αριστερούς ηγέτες και συζητάει μαζί τους και ο Τσίπρας γιατί στο Twitter τον αποκαλεί «Πάπα των φτωχών». Τον υποδέχεται ως υποψήφιο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στις εκλογές της Κομισιόν» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ο κ.Τατσόπουλος υποστήριξε ότι «η δολοφονία αυτή ήταν ορόσημο, κυρίως για το πώς φερόταν η Χρυσή Αυγή πριν τη δολοφονία και πώς φέρεται μετά: η αναδίπλωση, η θυματοποίηση κτλ. Αν δεν είχε συμβεί η δολοφονία Φύσσα, προφανώς δεν θα είχαν συμβεί και αυτά».

BINTEO STAR