​Νέα επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και την αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύει το ΠΟΤΑΜΙ με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

«Ας μην πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ, τους Νεοδημοκράτες αντιγράφουν. Και ας μην εξανίστανται τα γαλάζια στελέχη, η ασέβεια στο πνεύμα του Συντάγματος ήταν δ��κή τους πρακτική» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κόμματος, επισημαίνοντας ότι τόσο στο θέμα της παροχολογίας όσο και σε αυτό της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και επί των οικονομικών θεμάτων, «όλοι ως αξιωματική αντιπολίτευση τα ίδια υπόσχονται».

«Στην Ελλάδα, έχουμε εφεύρει τη φαρσοκωμωδία, η οποία μπορεί να επαναλαμβάνεται αενάως στη μεταπολιτευτική μας ιστορία,κομμάτι της οποίας είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ που όσο πλησιάζει την εξουσία, δείχνει ότι δεν έχει μάθει τίποτα και δεν έχει ξεχάσει τίποτα» προσθέτει το ΠΟΤΑΜΙ .

«Ο Αλέξης Τσίπρας είπε όντως στη Θεσσαλονίκη "λεφτά υπάρχουν", αλλά οι "κορυφαίοι" του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να παριστάνουν τους έκπληκτους, καθώς ήταν η επίσημη προεκλογική πολιτική του ΠΑΣΟΚ και κανείς τότε δεν αντέδρασε, ούτε βέβαια ο κ.Βενιζέλος παρότι γνώριζε - με λεπτομέρειες - ότι η χώρα ήταν με το ένα πόδι στη χρεοκοπία» αναφέρουν οι συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη, υπογραμμίζοντας με νόημα πως και οι γαλάζιοι κυβερνητικοί που τώρα εξανίστανται με την επιπολαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ,«πρέπει να θυμηθούν ότι πριν γίνουν υπουργοί ήταν και αυτοί στελέχη του αντιμνημονιακού μετώπου».