Επίθεση κατά του εξτρεμισμού και του λαϊκισμού εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε εκδήλωση στην Στοά του Αττάλου.

«Ο εξτρεμισμός και ο λαϊκισμός σκορπούν τον φόβο και την απογοήτευση. Ο λαϊκισμός βασίζεται στα γλυκά ψέματα και ο ��ξτρεμισμός βασίζεται στο μίσος με μηδενιστική ιδεολογία» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Σαμαράς, αφήνοντας αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

«Η κυβέρνηση καταπολεμά τα ψεύδη με τις μεταρρυθμίσεις και τον εξτρεμισμό με κοινωνική συνοχή» τόνισε ο πρωθυπουργός, στέλνοντας το μήνυμα πως «δεν θα υπάρξει Δημοκρατία της Βαϊμάρης στην Ελλάδα».

«Κανείς δεν θα καταστήσει την Ελλάδα ένα σύγχρονο Σίσυφο. Οι εχθροί των μεταρρυθμίσεων δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις, υπόσχονται γρήγορες λύσεις αλλά έτσι θα επιστρέψουν σε καταστροφική κατάσταση την χώρα» κατέληξε ο κ.Σαμαράς,ο οποίος τις επόμενες ώρες μεταβαίνει στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, προκειμένου να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για την επέτειο των 20 χρόνων του κοιτάσματος Σαχ Ντενίζ και την τελετή για τον Νότιο Ενεργειακό Διάδρομο.

Η επίσκεψη του κ. Σαμαρά είναι διήμερη και θα γίνει στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου.

ΒΙΝΤΕΟ STAR