​Μπορεί η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης να διαμηνύουν ότι δεν είναι τώρα η ώρα για την συζήτηση της ονοματολογίας για την προεδρία της Δημοκρατίας, ωστόσο ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος φαίνεται πως έχει άλλη άποψη.

«Εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσε να εξετάσει κανείς και άλλα πρόσωπα» είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για «πολιτική ��ουλιμία» και για «θεσμικά επικίνδυνη συμπεριφορά».

«Από τον Τσίπρα θα περίμενε κανείς μια θεσμική υπευθυνότητα, βλέποντας προς το μέλλον» πρόσθεσε με αφορμή την στάση του απέναντι στο θέμα της Προεδρίας.

«Εάν ο Σύριζα καθόταν στο τραπέζι και ανταποκρινόταν στο κάλεσμα εθνικής συνεννόησης και συναίνεσης να τακτοποιήσαμε το θέμα του Προέδρου και μετά ο καθένας κρατούσε τις θέσεις του, εγώ λέω ότι θα μπορούσε κανείς να εξετάσει και άλλα πρόσωπα. Ο κ.Κουβέλης είναι εξαιρετικός. Εγώ θα έλεγα γιατί όχι και τον κ. Νίκο Κωνσταντόπουλο» σημείωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

«O πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται» ήταν η απάντηση του στέλεχους του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Τσ��υκαλά.

Ο Παναγιώτης Ρήγας από το ΠΑΣΟΚ είπε ότι η συζήτηση είναι πρόωρη, αλλά δεν απέρριψε την πρόταση για το πρόσωπο του Νίκου Κωνσταντόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ