Και εκεί που νόμιζε ο Τόμσεν ότι… γλίτωσε τις αποδοκιμασίες και τις διαδηλώσεις με τη συνάντηση στο Παρίσι, ο ΣΥΡΙΖΑ Παρισιού προαναγγέλλει κινητοποιήσεις με αιχμη��ή ανακοίνωση εναντίον της τρόικας!

Η τοπική Παρισίων, από κοινού με άλλες ελληνικές αλλά και γαλλικές πολιτικές οργανώσεις της Αριστεράς, χαρακτηρίζει ανεπιθύμητη την τρόικα στη γαλλική πρωτεύουσα και αναφέρεται στη μεγάλη αξιολόγηση του Σεπτεμβρίου στο Παρίσι με τη φράση «επικοινωνιακές επινοήσεις της κυβέρνησης που κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά».

Ο ΣΥΡΙΖΑ Παρισιού επιτίθεται στην κυβέρνηση και τα μέτρα λιτότητας, σημειώνοντας ότι το καθεστώς του Μνημονίου «βουλιάζει τη χώρα στην ύφεση» και τονίζει πως «παρά τις τυμπανοκρουσίες της κυβέρνησης και τις επίσημες δηλώσεις πως "το Μνημόνιο τελειώνει", η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική».

«Ο Σύριζα δεν δεσμεύεται από τις καταστροφικές αποφάσεις της δήθεν διαπραγμάτευσης της πολιτικά χρεοκοπημένης συγκυβέρνησης Θα αποτρέψουμε τη μετατροπή της χώρας μας σε αποικία χρέους. πραγματοποιώντας λογιστικό έλεγχο με διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και με κατάργηση των μνημονίων» τονίζει –μεταξύ άλλων- ο ΣΥΡΙΖΑ Παρισιού.