Στα εγκαίνια της ΔΕΘ αναφέρθηκε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, θα παρουσιάσει συγκεκριμένο οδικό χάρτη με στοχευμένες ελαφρύνσεις βαρών, διόρθωση αδικιών αλλά και συνέχιση των μεταρρυθμίσεων.

«O Αντώνης Σαμαράς θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από το μνημόνιο και θα μας προσφέρει ένα πολύ συγκεκριμένο όραμα και τη νέα Ελλάδα που έχει ανάγκη ο τόπος» πρόσθεσε ο κ. Παπαμιμίκος.

Παράλληλα τόνισε ότι πια έχουν αλλάξει τα πράγματα σε σχέση με δυο χρόνια πριν που η Ελλάδα θεωρούνταν αναξιόπιστη χώρα και η οικονομία της κρεμόταν από μία κλωστή.

«Παίρνουμε ξανά τις τύχες στα χέρια μας. Οι μεταρρυθμίσεις προχωράνε και πλέον έχουμε τη δυνατότητα να βελτιώσουμε την καθημερινότητα στη ζωή του Έλληνα πολίτη. Η διαπραγ��άτευση του Παρισιού αποτελεί την αφετηρία για την επόμενη μέρα. Ξεκινά μια νέα εποχή όπου η Ελλάδα θα έχει τον πρώτο λόγο. Η πρόοδος που κάνουμε είναι εκείνη που θα καθορίζει την ατζέντα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Πλέον μπαίνουν οι βάσεις για μια χώρα που επιτέλους θα παράγει και θα λειτουργεί βασισμένη σε ένα πρότυπο ορθολογικό και σύγχρονο» ανέφερε ο κ Παπαμιμίκος.