Για την προσωπική σκοπιά που έχει στα πράγματα, για τον Κώστα Καραμανλή, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα, για τα πλεονεκτήματα ��ων γυναικών συνεργατών στη δουλειά και την αγάπη της για τη Νομική σε ακαδημαϊκό επίπεδο μίλησε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, στο γυναικείο περιοδικό Madame Figaro.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο γνωστό περιοδικό, η κα Κεφαλογιάννη αποκαλύπτει ότι έχει κερδίσει τα προσωπικά της στοιχήματα.

Από τις σπουδές της, σε Αγγλία και Αμερική, προκρίνει τη Νομική, όμως επισημαίνει πως «στην Αµερική έµαθα το σπουδαιότερο: πώς να δουλεύω µέσα σε οµάδα». Όσον αφορά τους Γερμανούς και τα… γκολ, δηλώνει ότι «πρώτα θα σου βάλουν 7 γκολ και στο 90’ θα σε αφήσουν να βάλεις κι εσύ ένα! Αφού όµως θα σου έχουν βάλει τα επτά»…

Τέλος, μπορεί να θεωρείται ως η πιο επιτυχημένη υπουργός της κυβέρνησης, όμως -όπως είπε- δεν διστάζει να πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και τη λαϊκή της γειτονιάς της, όπου «με φωνάζουν Όλγα». «Μ’ αρέσει που µε χαιρετούν µε το µικρό µου όνοµα», προσθέτει η ίδια.