«Από τότε που έγινε βουλευτής άλλαξε συμπεριφορά και με παραμελούσε», υποστηρίζει ο πρώην σύζυγός της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, Βασίλης Παπαϊωάννου, με τον οποίο ήρθαν τετ α τετ στις δικαστικές αίθουσες!

Η βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε προ ημερών αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του πρώην συζύγου της, καταγγέλλοντάς τον για χειροδικίες, εκβιασμούς και κλοπή 35.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων, όπου η κα. Ασημακοπούλου κατέφτασε πρώτη, ενώ, 20 λεπτά αργότερα εμφανίστηκε ο επιχειρηματίας. Βλέμμα δεν αντάλλαξαν μεταξύ τους οι πάλαι ποτέ σύζυγοι, ενώ η πλευρά του κου. Παπ��ϊωάννου ζήτησε αναβολή και η διαδικασία διακόπηκε για τις 19 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές θα προσπαθήσουν να τα βρουν εξωδικαστικά, ωστόσο, ο επιχειρηματίας κατηγορεί την βουλευτή για έπαρση και αλλαγή του χαρακτήρα της από την στιγμή που ασχολήθηκε με την πολιτική! Όπως υποστηρίζει, από τότε που κάθισε στα έδρανα, άρχισε να παραμελεί, τόσο τον ίδιο, όσο και τον 11χρονο γιό τους