Το ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι λάτρης της γυμναστικής, το γνωρίζουμε… άλλωστε και ο ίδιος το έχει εξομολογηθεί πολλάκις σε συνεντεύξεις του, αυτό που δεν ξέρουμε είναι πώς ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής «χτίζει» κορμί ακόμη και στην φυλακή!

kasidiaris-mistoyrismos-1.jpg

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής μπορεί μέσα στο κελί να μην έχει μηχανήματα και βάρη, ωστόσο προκειμένου να διατηρήσει την φόρμα και τα «ποντίκια» του, ανακάλυψε εναλλακτικούς τρόπους να γυμνάζεται!

ScreenHunter_12 Aug_ 29 12_35.jpgsto reuma gymnoi___.jpg

Βρήκε ένα μονόζυγο στο προαύλιο, έναν παλιό πάγκο και μια μπασκέτα και προσπαθεί να γυμνάζεται. Του αρέσει, όπως γράφει ο Βηματοδότης, να κάνει συνεχώς πους απς (push-ups).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον τελευταίο καιρό οι έγκλειστοι Χρυσαυγίτες ηρέμησαν στη φυλακή. Ούτε καβγάδες ούτε αιτήματα ούτε διαμαρτυρίες προς τη διεύθυνση των φυλακών και μάλιστα όσες φορές έγινε έλεγχος στα κελιά τους δεν βρέθηκε τίποτα το επιλήψιμο.

Στέλνει κατσαρόλες η Ζαρούλια;

KATSAROLES-C80130000-SET-6-TEM-1440-0642652.jpg6775452_orig.jpg


Η απεργία των σωφρονιστικών υπαλλήλων στοίχισε πολλά στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αφού όσο διαρκούσε δεν γίνονταν επισκεπτήρια και έτσι ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι σύντροφοι του έμεναν νηστικοί, καθώς αρνούνταν να τρώνε το φαγητό της φυλακής.

FILAKI.jpg

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν θέλουν τα πιάτα του συσσιτίου και συνήθως τους έφερναν φαγητό απ' έξω.

fagito.jpgepiskeptirio.jpg

Έτσι, αφού επισκεπτήρια δεν ��ίνονταν, έπρεπε με κάποιο τρόπο να... χορτάσουν τα στομάχια τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εμφανίστηκαν κατ' ανάγκην στα κελιά κάποιες κατσαρόλες και ένα-δύο μπρίκια για να βράζουν κανένα αβγό και περιμένουν να ξαναρχίσει το επισκεπτήριο.

ddd.pngavgakia.jpgΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ