300.000 ευρώ κλήθηκε να πληρώσει το Πάντειο Πανεπιστήμιο για τον ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων! Όπως εικάζεται πρόκειται για ένα ακόμη λανθασμένο υπολογισμό του φόρου ακινήτων, εις βάρος αυτή τη φορά ενός ΑΕΙ.

Ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος ενημερώθηκε για το θέμα κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τους Πρυτάνεις και ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές του υπουργείου Οικονομικών να εξετάσουν αν έχουν γίνει λάθη.

«Μας είπαν ότι σε κάποια πανεπιστήμια πήγε ΕΝΦΙΑ, στο Πάντειο πήγε 300.000 ευρώ και κινητοποιηθήκαμε αμέσως» δήλωσε στο Star ο κ. Λοβέρδος.

Ο υπουργός Παιδείας που συναντήθηκε με πρυτάνεις και πρόεδρους ΤΕΙ επανέλαβε ότι οι αιώνιοι φοιτητές μετά την εξεταστική θα πρέπει να διαγραφούν ενώ οι πρυτάνεις θα κοιτάξουν μετά το αρχικό ξεκαθάρισμα της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου να μπορέσουν να σώσουν όσους νέους χρωστούν ελάχιστα μαθήματα για συγκεκριμένους λόγους όπως οι οικονομικές δυσκολίες

Πάντως, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα γέμισαν στην τελευταία εξεταστική από νέους και νέες που άφησαν πίσω τις σπουδές τους για να εργαστούν και τώρα κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν τις προθεσμίες και να πάρουν το πτυχίο τους.