​Σύσκεψη υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 2 το μεσημέρι στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν οι αλλαγές στο Ταμείο των ενστόλων και η ενίσχυση της απασχόλησης.

Βρούτσης: Οι αλλαγές προς το συμφέρον των ενστόλων

Νωρίτερα μιλώντας στην Βουλή, ο κ.Βρούτσης ξεκαθάρισε πως «δεν θίγεται ούτε 1 ευρώ, και δεν θα μειωθεί ούτε 1 ευρώ, η επιδότηση των ταμείων των μελών των ενόπλων δυνάμεων, δε θα μειωθούν τα επικουρικά στα υγιή ταμεία».

«Οι αλλαγές είναι προς το συμφέρον των ένστολων», τόνισε ο υπουργός, εξαπολύοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν έχουν ελλείμματα τα ταμεία θα αποκατασταθεί η δικαιοσύνη! Κλείνει το μάτι ο ΣΥΡΙΖΑ στις ένοπλες δυνάμεις και τους αστυνομικούς για λίγες ψήφους! (...) Η λογική ΣΥΡΙΖΑ είναι: άφησε τις οφειλές στις επόμενες γενιές .Αυτή είναι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που έχει πετάξει λεύκη πετσέτα» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας.

Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του υπουργ��ύ ότι «απέναντι σας έχετε έναν άνθρωπο που για 2 χρόνια παρακαλώ το Θεό να με φωτίσει να πάρω σωστές αποφάσεις και κοιτάω και την ελληνική σημαία» .

«Με το πολυνομοσχέδιο επικουρικό και εφάπαξ θα έχει από τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά. Έχουμε κάνει μεταρρυθμίσεις μοναδικές, έχουμε ανοίξει δρόμους που χτίζουν ένα νέο ασφαλιστικό σύστημα που έχει υγιείς βάσεις» τόνισε .