Τι και αν η ηγεσία της Χρυσής Αυγής κατακεραυνώνει το «σάπιο σύστημα»; Το ακροδεξιό κόμμα διορίζει… κατά ριπάς τα δικά της παιδιά, ανίψια και λοιπούς συγγενείς στη Βουλή και την Ευρωβουλή!

Τον… χορό των ρουσφετιών έσερναν ο προφυλακισμένος αρχηγός Νίκος Μιχαλολιάκος και ο υπαρχηγός Χρήστος Παππάς, με πέντε και τρεις διορισμούς «ημετέρων» αντίστοιχα αποδεικνύοντας ότι η οικογενειοκρατία που επικρατεί στη Χρυσή Αυγή δεν έχει προηγούμενο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει «τακτοποιήσει» τρία ανίψια του στη Βουλή και στην Ευρωβουλή. Μάλιστα, έχει διορίσει ακόμα και την εξ απορρήτων γραμματέα και λογίστρια της οργάνωσης, η οποία είναι σύζυγος του υπεύθυνου για τα διοικητικά του ακροδεξιού κόμματος. Το ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Μιχαλολιάκο και την Ζαρούλια.

Επίσης, σκάνδαλο αποτελεί στις τάξεις της οργάνωσης ότι η Ουρανία Μιχαλολιάκου του Ιωάννη, ανιψιά δηλαδή του Ν. Μιχαλολιάκου ετοιμάζει τις βαλίτσες της για Στρασβούργο και Βρυξέλλες. Την περασμένη εβδομάδα διορίστηκε επιστημονική συνεργάτιδα σε ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν διορισμένη και στο γραφείο του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή.

Πλέον ο προφυλακισμένος εκπρόσωπος Τύπου έχει μόνο έναν επιστημονικό συνεργάτη διορισμένο στο γραφείο του οποίος είναι ο ανιψιός του αρχηγού και γιος του δικηγόρου της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη (Τάκη Μιχαλόλια).

Μάλιστα, και ο δεύτερος γιος του ποινικολόγου έχει διοριστεί στη Βουλή και συγκεκριμένα στο γραφείου του Νικολάου Μίχου.

Την ίδια ώρα στο παιχνίδι των διορισμών της Βουλής έχουν μπει και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι έχουν διορίσει τις γυναίκες τους στη Βουλή.

Η Ευγενία Χρήστου, σύζυγος του προφυλακισμένου Γιώργου Γερμενή «τακτοποιήθηκε» στη Βουλή όπως και η σύζυγος του Χρήστου Παππά.

Όλοι... οι "καλοί" χωράνε!