​Νέες επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. στον αγώνα για την πάταξη της τρομοκρατίας, μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, προαναγγέλλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας.

«Με την τρομοκρατία ο αγώνας είναι διαρκής και επίπονος και επιβάλλει από όλες τις πλευρές σοβαρότητα και κυρίως επαγρύπνηση», τονίζει ο υπουργός σε συνέντευξή του και σημειώνει: «Το διακύβευμα είναι αυτή η ίδια η δημοκρατία μας. Πολύ σύντομα θα γράφετε για νέες επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας».

Ο ίδιος επιτέθηκε κατά της Χρυσής Αυγής δηλώνοντας πως «χρειάζεται σκληρή στάση απέναντι σε ό,τι επιβουλεύεται τη δημοκρατία μας, απέναντι σε κάθε είδους παραβατικότητα, που επιχειρεί με ψεύτικα προσωπεία να εκμεταλλευτεί τις δυσκολίες του πολίτη και τις όποιες ανοχές της πολιτείας και αυτής της ίδιας της δημοκρατίας».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξήγησε γιατί δεν είναι επικοινωνιακό παιχνίδι οι επισκέψεις του σε υπηρεσίες της ΕΛΑΣ. «Ο υπουργός δεν είναι στο γραφείο του και ζητάει από τους αστυνομικούς να είναι στους δρόμους. Είμαστε όλοι μαζί εκεί που μας χρειάζεται ο πολίτης».