Υψηλά ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Σταύρου Κοντονή στην εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1.

Με αφορμή τις οικονομικές εξελίξεις στην Αργεντινή, τα καρφιά για τη Κουμουνδούρου από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ έφευγαν σφαίρα , με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά κάνοντας λόγο για παραλήρημα.

Ακολουθεί ένα χαρακτηριτικό απόσπασμα από τον "καυτό" διάλογο Γεωργιάδη-Κοντονή:

Γεωργιάδης: Ο κ. Στρατούλης είπε ότι δεν θα μιλήσει για το γήπεδο της ΑΕΚ επειδή δεν είναι μέλος του β’ Θερινού Τμήματος. Ούτε εγώ είμαι , είμαι του Γ’ θερινού Τμήματος. Αλλά μίλησα ‘Άρα, άστα τα σάπια κύριε

Στρατούλης: Να βγει να απαντήσει αν θέλει.

Κοντονής: Υποδείξεις θα κάνετε; Αυτή είναι η θέση του ΣΥΡΖΙΑ, αυτή δεν θα είναι και του Στρατούλη; Μα τι είναι αυτά τώρα; Αυτό ξεπερνάει κάθε όριο. Μάλλον για την κυβέρνηση μιλάει.

Γεωργιάδης: Είστε πολύ επικίνδυνοι και καταστροφικοί. Αν έρθετε ποτέ στην εξουσία θα κλαίμε 77 αιώνες. Πάρτε ένα αεροπλάνο, η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, να πάτε στην Αργεντινή που ονειρευόσαστε.

Κοντονής: Αργεντινή έχετε κάνει εσείς την Ελλάδα με τα Μνημόνια που ονειρευόσαστε.

(...)

Γεωργιάδης: Μα πως τα λέτε αυτά; Θα με πιάσουν τα γέλια

Κοντονής: Να γελάτε με τα χάλια σας

Γεωργιάδης: Με Τσίπρα πρωθυπουργό θα αλλάξουν όλα. Θα αλλάξει η Ευρώπη, ο πλανήτης, η συνθήκη του Μάαστριχτ, οι πολυεθνικές, ό,τι γουστάρετε θα αλλάξει. Μα τι κόμμα είστε εσείς τέλος πάντων: Όλοι οι Μεγαλέξανδροι μαζευτήκατε στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ;

Κοντονής: Αυτό το παραλήρημα είναι αδιέξοδο, το βλέπετε και μόνοι σας.