Βέλη προς τη ΝΔ εξαπολύει ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το θέμα της απομάκρυνσης του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου που εγκρίθηκε ομόφωνα από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής μετά από πρόταση του Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο κ. Ρήγας, ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής και θέλησε να διαχωρίσει τη θέση του, άφησε αιχμές για κάποιους που παραχαράζουν την αλήθεια αναφορικά με τις ευθύνες τους για τα greek Statistics.

«Πρώτον δεν ήμουν παρ��ν στην Επιτροπή το χρονικό διάστημα που συζητήθηκε η πρόταση του κ. Προκόπη Παυλόπουλου και αφορούσε στον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου και επομένως δεν συμμετείχα στη συζήτηση και στην ψηφοφορία. Δεύτερον, όπως εκ των υστέρων πληροφορήθηκα από τον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Αναστάσιο Νεράντζη, η σχετική απόφαση της επιτροπής δεν έχει ακόμα συνταχθεί και επομένως δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Τρίτον, από το περιεχόμενο της διαρροής γίνεται φανερό ότι κάποιοι επιμένουν να παραχαράσουν την αλήθεια σχετικά με τις ευθύνες τους για τα Greek Statistics και για την τραγική κατάσταση που έφεραν την οικονομία με αποτέλεσμα την αναγκαστική είσοδο της χώρας στο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Προσαρμογής» αναφέρει –μεταξύ άλλων- ο κ. Ρήγας.