​Σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο πρώην ισχυρός άνδρας της Θεσσαλονίκης, Π. Ψωμιάδης με αποτέλεσμα να ξεπουλάει όσο όσο τα ακίνητά του.

"Έχω πεθάνει οικονομικά και πολιτικά", δήλωσε ο πρώην Περιφερειάρχης, εκφράζοντας μ' αυτόν τον τρόπο τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται.

Ο ίδιος μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 παραδέχθηκε ότι περνά μια πολύ δύσκολη περίοδο και δεν έκρυψε ότι κάνει ότι μπορεί για να αντιμετωπίζει τα οικονομικά προβλήματα που τον βαραίνουν.

«Ορισμένοι περνούν πολύ δύσκολα και θα περάσουν ακόμη δυσκολότερα. Κι εγώ μέσα στην κοινωνία είμαι. Ευτυχώς, δεν είχα πολιτικούς και οικονομικούς σπόνσορες. Σπόνσοράς μου ήταν ο λαός. Εγώ δεν έχω μία δεξαμενή να βγάζω χρήματα. Κάποια στιγμή κόλλησα και είπα να πουλήσω κάποια από τα ακίνητά μου, τα οποία έχω στην κατοχή μου εδώ και 40 χρόνια», είπε.

Πάντως όπως είπε ο κ. Ψωμιάδης δεν χάνει ούτε την ελπίδα του, ούτε την αισιοδοξία του.

«Ο καθένας ξέρει ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Θα προσπαθήσω να τα ξεπεράσω. Υπάρχουν και χειρότερα από εμένα. Τα προβλήματα τα αντιμετωπίζεις με γροθιά και εγώ εύχομαι να έχω ένα όμορφο τέλος», είπε.