Πωλητήριο στα ακίνητά του έχει βάλει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Πρόκειται μεταξύ άλλων για ένα ρετιρέ επιπλωμένο διαμέρισμα στην πλατεία Αριστοτέλους - του οποίου μέχρι χθες η αξία του υποστηρίζει ότι ήταν 1,5 εκατ. ευρώ - με εκπληκτική θέα στην πόλη και στη θάλασσα και δύο οικόπεδα, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και το Νέο Ρύσιο.

Ο πρώην περιφερειάρχης αποφάσισε επίσης να «σκοτώσει» ένα οικόπεδο στον Εύοσμο καθώς και δύο ισόγεια καταστήματα με πατάρι και υπόγειο στο κέντρο της αγοράς, όπου και διατηρεί τα γραφεία του κόμματός του (Πατρίδα), ενώ διαθέτει και άλλα διαμερίσματα τα οποία νοικιάζει.

psomiadis_poleitai.jpg


Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής, ο κ. Ψωμιάδης δηλώνει ότι έβαλε αγγελία για την ακίνητη περιουσία του επειδή είναι πνιγμένος στα χρέη και δεν μπορεί α ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν και άλλα ακίνητα της οικογένειας στη Χαλκιδική και στη Θεσσαλονίκη.

psomiadis akinito.jpg


Ο ίδιος φέρεται να λέει ότι τα τελευταία χρόνια «έχει χάσε λίγο την μπάλα», ότι έχει πεθάνει οικονομικά και ψυχολογικά» και πως είναι ένα ράκος.

Ρίχνει ακόμα αναθέματα σε ��ίλους του, επιχειρηματίες, πολιτικούς κ.α που υποστηρίζει ότι τον έχουν εγκαταλείψει, «όλους αυτούς που τους έκανα μάγκες ή βοήθησα όσα χρόνια είχα τα γαλόνια στη νομαρχία και στην περιφέρεια».