​Ότι αποφάσισε να γιορτάσει με τον δικό του τρόπο τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα η κυβερνητική εκπρόσωπος, μετά τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία κάλεσε τον πρωθυπουργό να εκκινήσει νωρίτερα την διαδικασία για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας!

«Προκειμένου να αυξήσει τον αριθμό των... "υπέρμαχων του κοινοβουλευτισμού" στους 139, δεν διστάζει να συναθροίσει και τις ψήφους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αναζητώντας τις ακόμη και... στις φυλακές Κορυδαλλού», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Σοφία Βούλτεψη, κάνοντας, παράλληλα, λόγο για πρωτοφανή ομολογία σύμπραξης με στόχο την καταστροφή της χώρας.

Καλώντας τα υπόλοιπα κόμμα της Αντιπολίτευσης, τις υπογραφές των οποίων συνειδητά συναρίθμησε με αυτές της Χρυσής Αυγής ο κ. Τσίπρας, να απαντήσουν αν πράγματι του έχουν παραδώσει τα κλειδιά, η κυβερνητική εκπρόσωπος καταλήγει: «διαφορετικά, πρέπει να τον καταγγείλουν για εξουσιομανή αυθαιρεσία, πολιτικό καιροσκοπισμό και επέμβαση στα εσωτερικά τους. Ιδού η Ρόδος...».