Τακτικός πελάτης στην λαϊκή αγορά του Αμαρουσίου είναι ο Υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, o οποίος πρόσφατα έστειλε sms στον υφυπουργό Ανάπτυξης Γεράσιμο Γιακουμάτο, καταγγέλλοντας ότι δεν κόβουν αποδείξεις ούτε στον ίδιο! Όμως παραγωγός, μιλώντας στην κάμερα του Star και στον Βαγγέλη Γκούμα, υποστήριξε ότι δεν έκοψε απόδειξη στον υπουργό Οικονομικών ως αντίδραση για τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που περνούν παραγωγοί και πωλητές στις λαϊκές αγορές!

Ο Βαγγέλης Γκούμας χρειάστηκε μά��ιστα να δείξει και φωτογραφία του υπουργού στον παραγωγό της λαϊκής για να σιγουρευτεί ότι δεν έκανε λάθος στο πρόσωπο .

Πάντως, σχεδόν κάθε Σάββατο ο υπουργός Οικονομικών επισκέπτεται τη λαϊκή αγορά στο Μαρούσι για να ψωνίσει όπως ο απλός κόσμος τα λαχανικά και τα φρούτα της εβδομάδας. Ο κ. Χαρδουβελης στάθηκε για λίγο σε ένα πάγκο και ψώνισε, αλλά ο παραγωγός και πωλητής στον πάγκο, όπως υποστηρίζει, αρνήθηκε να δώσει απόδειξη.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έκοψε απόδειξη όχι μόνο από αντίδραση αλλά και για να στείλει ένα μήνυμα για τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που βιώνει αυτός και οι συνάδελφοι του.

Όμως αυτό που είδαμε αμέσως προκαλεί και πάλι εντύπωση, καθώς αρχικά ο παραγωγός δεν έδειχνε να κόβει αποδείξεις , αλλά στη συνέχεια έκοβε, ενώ δεν παρέλειπε να βάζει και κανένα λαχανικό παραπάνω σαν «δώρο» στην κάθε σακούλα!

Όλοι πάντως στην λαϊκή αγορά Αμαρουσίου περιγράφουν τον υπουργό Οικονομικών ως ένα άνθρωπο ιδιαίτερα απλό και προσιτό, ο οποίος μάλιστα φροντίζει να κουβαλάει μόνος του τα ψώνια στο σπίτι του για να μην δίνει κανένα δικαίωμα.