Με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (που αποτελούν οι Φ. Σαχινίδης, Π. Ρήγας και Χρ. Πρωτόπαπας) συναντήθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

Το πολυνομοσχέδιο, που θα καταθέσει εντός των ημερών στη Βουλή, περιέχει ρυθμίσεις για τον περιορισμό της γραφειοκρατίας, την ένταξη στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Μισθωτών των επικουρικών ταμείων των ενστόλων, την κατάργηση από την 1η Ιανουαρίου του 2015 των «εισφορών υπέρ τρίτων» κ.α . ενώ θα πρέπει να ψηφιστεί από το Β' Θερινό Τμήμα το αργότερο μέχρι τις 8 Αυγούστου.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να εκθέσουν αναλυτικά τις θέσεις του κόμματος όχι μόνο για τα οικονομικά ζητήματα αλλά και για το νομοσχέδιο σχετικά με τον αιγιαλό, μετά τη σημερινή διαφοροποίηση του υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη (ο οποίος ανέφερε ότι η περιβαλλοντική προστασία των ελληνικών ακτών δεν απαιτεί κανένα ειδικό νομοσχέδιο για αιγιαλό και παραλία, παρά μόνο συγκεκριμένες, απλές ρυθμίσεις θεσμικής και νομικής θωράκισης της χάραξής του και αξιόπιστης αποτύπωσής του σε χάρτες και διαγράμματα).