«Μίλησα με το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας και τους ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον» δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος βγήκε από την εντατική και νοσηλεύεται σε απλό δωμάτιο του Ιατρικού Κέντρου.

Ο κ. Καρατζαφέρης ευχαρίστησε τους γιατρούς που του χάρισαν «ένα δεύτερο ημίχρονο», ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στους 2 πρώην βουλευτές του κόμματός του που μεταπήδησαν στη ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη.

«Ο Άδωνις ήρθε να με δει. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή, η οποία αν υπήρχε κάμερα θα άξιζε πολλά. Ήταν η επαφή ενός γιου με τον πατέρα, το απολωλός πρόβατο» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Μάκη Βορίδη: «Ο Μάκης Βορίδης, του οποίου έχω βαφτίσει ένα παιδί, μου έστειλε μια ανθοδέσμη. Η κάρτα με την οποία μου ευχόταν περαστικά δεν έγραφε το τυπικό που συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, δηλαδή υπουργός Υγείας, αλλά “Μάκης, Δανάη και παιδιά”».

Ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι τον συγκίνησε και ο Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος του πήγε μια εικονίτσα του Προφήτη Ηλία, ενώ αποκάλυψε ότι τον πήρε στο τηλέφωνο και ο Αντώνης Σαμαράς: «Είναι οι ανθρώπινες στιγμές που σε κάνουν και σε βάζουν και προσπερνάς τις ενδιάμεσες φάσεις, τις κόντρες τις αντιπαλότητες και ξεκινάς πάλι από εκεί που ήταν τα πράγματα πριν από 30 χρόνια».

Τέλος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έδωσε και μια συμβουλή με βάση την εμπειρία του: «Όταν αισθανθεί κάποιος αυτό τον πόνο δεν πρέπει να καθυστερήσει ούτε λεπτό».