Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή το μη σχολιασμό από την Κουμουνδούρου της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη.

«Έχουμε ήδη αναφερθεί με ανακοινώσεις μας στην επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. με τη σύλληψη του εγκληματία και τρομοκράτη Μαζιώτη, και στην αυτοθυσία των αστυνομικών που την πέτυχαν» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη, τονίζοντας για ακόμη μία φορά «την αναγκαιότητα ενιαίου μετώπου απ’ όλες τις πολιτικές δυνάμεις του συνταγματικού τόξου, για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας».

«Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας υπέρ της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου. Στα θέματα αυτά τονίσαμε και χθες ότι δεν χωρούν εκπτώσεις, συμβιβασμοί και μισόλογα. Γι’ αυτό και θεωρούμε ακατανόητη και λανθασμένη την άρνηση έκδοσης ακόμα και μιας σχετικής ανακοίνωσης από τον ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτει με σαφείς αιχμές το ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια, μάλιστα, αναφέρεται προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μιλώντας χθες σε ανοικτή συγκέντρωση αναφέρθηκε στον αιγιαλό αλλά όχι στη σύλληψη Μαζιώτη.

«Πολύ δε περισσότερο όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τσίπρας, μίλησε χθες βράδυ για πολύ ώρα, σε ανοιχτή συγκέντρωση, για το νομοσχέδιο-φάντασμα, των Αιγιαλών, αλλά δεν βρήκε να πει ούτε μια λέξη για να συγχαρεί την ΕΛ.ΑΣ και να καταδικάσει την στυγερή δράση των εγκληματιών τρομοκρατών που βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και της χώρας. Ελπίζουμε ότι σήμερα θα το ξανασκεφτούν και θα πράξουν αυτό που πρέπει» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.