​«Το καλό που μου έκανε ο εγκλεισμός είναι ότι έχω κόψει τελείως την επαφή με την τηλεόραση. Έκοψα τελείως την τηλεόραση, δεν παρακολουθώ καθόλου τηλεόραση, αντιθέτως μελετώ ούτως ώστε να προετοιμάζομαι για την μεγάλη πολιτική μάχη που δίνει η Χρυσή Αυγή» εξομολογήθηκε μέσα από τα κελιά του Κορυδαλλού ο προφυλακισμένος εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας στην πολιτική εκπομπή της Χ.Α και τους συναγωνιστές του Νίκο Λεμοντζή και Ευάγγελο Καρακώστα.

Ο βουλευτής του ναζιστικού κόμματος έκανε λόγο για «πολιτική δίωξη» και «ανθρωπιστικό θέμα» σχολιάζοντας τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Επιτέθηκε στην Energa με αφορμή το χλιδάτο πάρτι που έκανε στην Μύκονο ο ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων της συγκεκριμένης υπόθεσης, υποστηρίζοντας ότι ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο με μισό δις ευρώ .

«Οι κλέφτες του δημοσίου εμπλέκονται με την νέα δημοκρατία» κατήγγειλε ο κ.Κασιδιάρης.

Κληθείς να σχολιάσει το σκεπτικό των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και αποφάσισαν την προφυλάκιση του, ο κ.Κασιδιάρης είπε με νόημα πως «όλη η διαδικασία είναι για τα πανηγύρια».

«Μετέτρεψαν δύο καραμπίνες σε πυροβόλα όπλα» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στα θετικά σχόλια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Α.Γεωργιάδη για τη νίκη της Γερμανίας στο Μουντιάλ, τον παρομοίασε με «κουκουλοφόρο και καταδότη» ελληνικής ταινίας που είχε πει πως «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας».

«Στόχος τους είναι να μας διαλύσουν, να ισοπεδώσουν την χώρα και να την φορτώσουν με λαθρομετανάστες» είπε ο κ.Κασιδιάρης, εκτιμώντας πως ο φυσικός και ορυκτός πλούτος της Ελλάδας θα ξεπουληθούν τσάμπα.

«Όσο συνεχίζεται η άνοδος της χρυσής αυγής, υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα» κατέληξε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, ο κ.Κασιδιάρης θα παρεμβαίνει τηλεφωνικά σε ζωντανή διαδικτυακή πολιτική εκπομπή κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.