​Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο κ.Γεωργιάδης επιτέθηκε στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «πάει να βάλει τη χώρα σε μια διαρκή πολιτική ανωμαλία».

«Ο Τσίπρας αντιγράφει την πολιτική του θέρους του Παπανδρέου του 2009. Η τακτική του Γιώργου Παπανδρέου μας οδήγησε στο μνημόνιο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη πως η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε μπει νωρίτερα στο μνημόνιο καθώς είχε μια προβληματική οικονομία.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε πως σε περίπτωση που δεν προκύψει λύση για το χρέος από την διαπραγμάτευση, η χώρα θα έχει να ανέβει «μεγαλύτερη ανηφόρα» , επισημαίνοντας την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας.

«Εάν δεν έχεις κυβέρνηση πως θα κάνεις διαπραγμάτευση;», είπε ο κ. Γεωργιάδης κάνοντας λόγο για την κρισιμότερη διαπραγμάτευση για την χώρα.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εξυπηρέτηση μικροπολιτικού συμφέροντος στο θέμα της μικρής ΔΕΗ, εκτιμώντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζημία γιατί δεν μπόρεσε να συνασπίσει την αντιπολίτευση μαζί του.

Σχολιάζοντας το τελικό αποτέλεσμα του Μουντιάλ, ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η Γερμανία είχε καλύτερη ομάδα. «Ήμουν με τη Γερμανία, όχι για πολιτικούς λόγους, αλλά γιατί είχε την καλύτερη ομάδα του Μουντιάλ», είπε και πρόσθεσε «δικαίως και η Αργεντινή βρέθηκε στους “4” και δη στον τελικό, αλλά η Γερμανία ήταν η καλύτερη ομάδα του Μουντιάλ, τι να κάνουμε τώρα. Νομίζω ήταν προφανές ότι ήταν η καλύτερη, δεν αμφιβάλει κανείς».

Μιλώντας για τα δημοσιεύματα λίγο μετά τον ανασχηματισμό και την πικρία του που δεν επανατοποθετήθηκε σε κυβερνητικό πόστο, ο κ.Γεωργιάδης παραδέχτηκε πως αρχικά αντέδρασε λανθασμένα. «Ήταν λάθος η εν θερμώ αντίδρασή μου μετά τον ανασχηματισμό», είπε και ξεκαθάρισε ότι οι σχέσεις του με τον πρωθυπουργό δεν έχουν πληγεί.

Σε ερώτημα για το αν δίνει συμβουλές στο νέο υπουργό Υγείας, ο κ.Γεωργιάδης είπε με νόημα «ο Μάκης δεν χρειάζεται συμβουλές».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ