​Το «δίδυμο» Μαρκογιαννάκη–Κωνσταντοπούλου ξαναχτύπησε με… νέο καυγά κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας αυτή τη φορά.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής ζήτησε να κλείσ��ι το μικρόφωνο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή είχε μιλήσει περισσότερη ώρα από το χρόνο που δικαιούνταν και η κα. Κωνσταντοπούλου τον κατηγόρησε ότι είναι «έκθετος και εισαγγελέας της χούντας».

«Εγώ ό, τι έγινα, έγινα μόνος μου, δεν έγινα επειδή είμαι υιός ή θυγατέρα», απάντησε χαμογελώντας ο κ Μαρκογιαννάκης, προκαλώντας την αντίδραση της κ.Κωνσταντοπούλου.

«Ντροπή σας, ντροπή σας δώστε μου το λόγο επί προσωπικού, είστε άθλιος πρόεδρος ντροπή σας» είπε η κα. Κωνσταντοπούλου και ο κ. Μαρκογιαννάκης έδωσε το λόγο στον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γιάννη Πανούση.

Λίγο αργότερα στο βήμα ανέβηκε ο εισηγητής της ΝΔ Βασίλης Υψηλάντης, με το που ξεκίνησε να μιλάει η κ. Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει πάλι διακόπτοντας τον με αποτέλεσμα ο βουλευτής της ΝΔ να κάνει λόγο για εκτροπή και τρομοκρατία από την πλευρά της κ. Κωνσταντοπούλου.

Το επεισόδιο συνεχίστηκε, καθώς, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε το λόγο, ανέβηκε στο βήμα και ανέφερε προς τον κ. Μαρκογιαννάκη «Αρνούμαι όσο προεδρεύετε να αναπτύξω την ομιλία μου. Θα περιμένω μέχρι να κατεβείτε».

�� κα. Κωνσταντοπούλου άρχισε να διακόπτει και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Τριαντάφυλλο, λέγοντάς του ότι η κυβέρνηση είναι καθεστώς.

Ο κ. Τριαντάφυλλος της απάντησε ότι «τα περί καθεστώτος σας τα επιστρέφω. Εσείς προσωποποιείτε το καθεστώς στη χώρα. Εμείς δεν μεγαλώσαμε στα σαλόνια που μεγαλώσατε στα σαλόνια».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταμάτησε να φωνάζει όση ώρα μιλούσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο οποίος αντέδρασε ξανά λέγοντας «Είναι τρόπος ζωής για την κα Κωνσταντοπούλου να διακόπτει τους άλλους και να παραβιάζει ��ον κανονισμό. Την αφήνουμε στην γραφικότητα της δικής της περίπτωσης».

«Τι να πει κανείς, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, είναι παγκόσμιο φαινόμενο» είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης και απευθυνόμενος προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου της είπε «κατανοώ την ιδιαιτερότητά σας και για αυτό σας ανέχομαι».

Το όλο σκηνικό κράτησε σύμφωνα με πληροφορίες για περίπου δύο ώρες!!!