Ως «μεμονωμένο και άτυχες περιστατικό» που «θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε» χαρακτήρισε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής I.Λαγός τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 στο Κερατσίνι κατά τη συμπληρωματική του απολογία ενώπιον των ανακριτριών Ι.Κλάπα και Μ.Δημητροπούλου που χειρίζονται την υπόθεση του ναζιστικού κόμματος.

«Θα ήθελα να αναφερθεί το γεγονός ότι είμαι περιφερειάρχης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά από το 2006. Κατά τα έτη 2006 – 2012 δεν υπάρχει καμία εγκληματική, καμία κακουργηματική, καμία παράνομη πράξη. Άρα το συγκεκριμένο γεγονός, δηλαδή η δολοφονία του Π. Φύσσα, ήταν ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό που θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε και καμία γνώση εγώ δεν είχα και η υπόλοιπη ηγεσία της Χρυσής Αυγής» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής, ο οποίος παραλλήλισε μάλιστα τη δολοφονία Φύσσα με τις συμπλοκές χούλιγκαν.

«Αν για ένα ατυχές γεγονός, τη δολοφονία ενός ανθρώπου, διώκονται βουλευτές και αρχηγός του τρίτου κόμματος στην Ελλάδα, τι θα έπρεπε να γίνει με διάφορα ποδοσφαιρικά σωματεία, στα οποία έχουν γίνει προκαθορισμένα ραντεβού και έχουν υπάρξει νεκροί και τραυματίες;» διερωτήθηκε ο προφυλακισμένος βουλευτής.