Πρώτη δημοσίευση:13:30

Άγνωστοι επιτέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Έλενας Ράπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα 10 ατόμων πήγε στα γραφεία της βουλευτού που βρίσκονται επί της οδού Εγνατίας, στο ύψος της πλατείας της Καμάρας και πέταξαν λαδομπογιές στον τοίχο και σε μηχανήματα. Στη συνέχεια πέταξαν φέιγ βολαν και τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται από αστυνομικούς.

rapti-1.jpg

rapti-2.jpg

Τη στιγμή εκείνη στο γραφείο δεν βρισκόταν η κυρία Ράπτη αλλά τέσσερις συνεργάτες της.

rapti-3.jpg

Ράπτη: Μας εκβιάζουν για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης

«Σκοπός αυτής της επίθεσης ήταν να χρησιμοποιήσουν το πρόσωπό μου για να εκβιάσουν όλους τους βουλευτές της πλειοψηφίας ώστ�� σήμερα να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης που προβλέπει αυστηρότερο καθεστώς μεταχείρισης όσων ποινικών κρατουμένων κρίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια» δήλωσε η Βουλευτής ΝΔ Θεσσαλονίκης Ελενα Ράπτη, σχολιάζοντας την επίθεση στο γραφείο της.

«Όπως πάντοτε, έτσι και τώρα θα πράξω αυτό που μου επιβάλλει η συνείδησή μου και το χρέος μου απέναντι στους πολίτες. Να συμβάλλω στη δημιουργία μιας ασφαλέστερης κοινωνίας για όλους τους Έλληνες» τόνισε η κ. Ράπτη.

φωτο seleo