​Είναι 24 χρόνων με ύψος 1,85 κυκλοφορεί με μαύρα και οπλοφορεί. Η αμαζόνα του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια, Χριστίνα Σιαμανδούρα φοράει τακούνια και... μαύρη καμπαρτίνα και γίνεται η σκιά του.

kikilias.jpg

Εκτός από ψηλή είναι συνάμα πολύ γυμνασμένη και έντονα θηλυκή με σκληρό όμως προσωπείο και έτοιμη να το τραβήξει για την προστασία εκείνου... που συνοδεύει.

Με ημίπαλτο κατακαλόκαιρο εντοπίζεται να συνοδεύει τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, στο Ζάππειο σε κάποιες υποχρεώσεις του κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας.

kikilias2.jpg

Όταν έχει ελεύθερο χρόνο ακούει ελληνική μουσική, παίζει βόλεϊ , πηγαίνει για φαγητό με φίλους, ή βγαίνει βόλτα με τα δύο σκυλιά της, ενώ ως μόνη γυναίκα στην φρουρά του υπουργού κάνει συχνά και την ψυχολόγο, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές στους άντρες συναδέλφους της .

astinomikos.jpg

Πλάι στον υπουργό έχει μάθει όπως εξομολογείται τα πάντα για το μεταναστευτικό, ενώ το παράπονο της είναι ό��ι οι απαιτήσεις της δουλειάς δεν της αφήνουν πολύ χρόνο για την προσωπική της ζωή.

Πως είναι όμως ο κύριος Κικίλιας για την Χριστίνα;

kikilias3.jpg

«Είναι ένας συμπαθητικός κκαι ιδιαίτερα εργατικός άνθρωπος που δεν διστάζει να μας δείχνει την ανθρώπινη πλευρά του .Μας προσέχει όπως μπορεί, ενώ μετά από μια πολύ δύσκολη μέρα, ο ίδιος μας εμψυχώνει όπως μπορεί» εξομολογείται στην Real NEWS.