​Στο γραφείο των ανακριτριών θα βρεθούν και πάλι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μίχος προκειμένου να δώσουν συμπληρωματική απολογία μετά από σχετική κλήση που έγινε από τις κυρίες Ι.Κλάπα και Μ.Δημητροπούλου που χειρίζονται την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο κ. Κασιδιάρης κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία με σκοπό την προμήθεια εγκληματικής οργάνωσης, ενώ ο κ. Μίχος για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών.

Εν τω μεταξύ, σε κατ' οίκον περιορισμό θα παραμείνει τελικά η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, καθώς αυτό αποφάσισε το δικαστικό συμβούλιο μετά την διαφωνία του εισαγγελέα Ντογιάκου και των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση του ακροδεξιού κόμματος. Ο κ.Ντογιάκος επέμενε μέχρι την τελευταία στιγμή στην προφυλάκιση της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ οι ανακρίτριες πρότειναν η κ.Ζαρούλια να αφεθεί ελεύθερη, με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Επίσης την Παρασκευή έχουν κληθεί σε απολογία ο προφυλακισμένος αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος και οι επίσης προφυλακισμένοι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Ιωάννης Λαγός, προκειμένου να δώσουν περαιτέρω εξηγήσεις για συμπληρωματικές κατηγορίες που τους έχουν αποδοθεί για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.