​Για ακόμα μία φορά εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους στη Βουλή, με διαλόγους επιπέδου καφενείου: πρωταγωνίστρια του νέου επεισοδίου η Ραχήλ Μακρή, που χαρακτήρισε όλους τους βουλευτές (εκτός του εαυτού της, φυσικά) «λαμόγια», για να εισπράξει το σχόλιο «προφανώς δεν έχει πάρει το χάπι της»!

Η Ραχήλ, που μάλλον συνήθισε να είναι στα κάγκελα μετά την ανάβασή της στην περίφραξη της ΕΡΤ, πήρε το... όπλο της όταν άκουσε τη Φωτεινή Πιπιλή να λέει «τα πειθαρχικά συμβούλια έκαναν χρόνια να βγάλουν αποφάσεις για λαμόγια και παιδεραστές δημόσιους υπαλλήλους».

Σε έξαλλη κατάσταση, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων άρχισε να… ουρλιάζει ότι είναι ντροπή να αποκαλεί η Φωτεινή Πιπιλή τους δημόσιους υπαλλήλους λαμόγια: «πάρτε το πίσω αυτό που είπατε. Εγώ εδώ εκπροσωπώ τους δημόσιους υπαλλήλους».

Ο διάλογος που ακολούθησε (για γέλια και για κλάματα):

Γιώργος Βλάχος (πρόεδρος της Επιτροπής): «Αυτά που ξέρετε αλλού, όχι εδώ, δεν θα απαγορεύετε εσείς στους βουλευτές να λένε την άποψή τους».

Ραχήλ Μακρή: «εσείς εδώ μέσα είστε τα λαμόγια»!

Δημήτρης Κυριαζίδης (βουλευτής ΝΔ): «εδώ είναι αίθουσα κοινοβουλίου και όχι φρενοκομείου, η ώρα είναι δυο και προφανώς δεν έχει προλάβει να πάρει το χάπι της».

Ραχήλ Μακρή: «Είναι ντροπή σας, λαμόγια!».

Γιώργος Βλάχος: «είναι η ώρα για τη παράσταση της κυρίας Μακρή, για τα κανάλια και τα site. Θα κάνουμε λογοκρισία; Θα παίρνουν άδεια οι βουλευτές από την Μακρή για να μιλάνε; Η Μακρή έρχεται στη επιτροπή για να γεμίζει το χρόνο της».

«Αυτά που ξέρετε στο χωριό σας, όχι εδώ και όχι σε μένα», είπε στην βουλευτή η Φωτεινή Πιπιλή και αποχώρησε από την συνεδρίαση, όπως έκαναν και ο Θάνος Μωραΐτης από το ΠΑΣΟΚ και η Νίκη Φούντα της ΔΗΜΑΡ.

Το επεισόδιο έλαβε τέλος με την Ραχήλ Μακρή να αποχωρεί, φυσικά, φωνάζοντας, ενώ η κα. Πιπιλή ετοιμάζεται να στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, ζητώντας να εφαρμοστεί (επιτέλους) ο κανονισμός και να επιβάλλονται οι ποινές που προβλέπονται για την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά των βουλευτών.