​Σε κατ' οίκον περιορισμό θα παραμείνει τελικά �� βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, καθώς αυτό αποφάσισε το δικαστικό συμβούλιο μετά την διαφωνία του εισαγγελέα Ντογιάκου και των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου που χειρίζονται την υπόθεση του ακροδεξιού κόμματος

Επίσης στην κ.Ζαρούλια, η οποία κατηγορείται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα και έτσι η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου θα βγαίνει από το σπίτι της με συνοδεία αστυνομικών προκειμένου να πηγαίνει μόνο στην Βουλή.

Όπως γράψαμε νωρίτερα στο star.gr, ο εισαγγελέας κ.Ντογιάκος επέμενε μέχρι την τελευταία στιγμή στην προφυλάκιση της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκ��υ. Αυτό υποστήριξε και στην χθεσινή συνεδρίαση του συμβουλίου Εφετών.

Εν τω μεταξύ, οι ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, κ.κ Μ. Δημητροπούλου και Ι. Κλάπα, πρότειναν η κ.Ζαρούλια να αφεθεί ελεύθερη, με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Στην απολογία ενώπιον των ανακριτριών, η κ. Ζαρούλια είχε αρνηθεί κάθε κατηγορία για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Εν τω μεταξύ, την Δευτέρα προφυλακίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος, σύμφωνα με το σκεπτικό των ανακριτριών, αν παρέμενε ελεύθερος θα συνέχιζε την εγκληματική του δραστηριότητα.

Παράλληλα, σε συμπληρωματικ��ς απολογίες καλούν οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου τον προφυλακισμένο αρχηγό του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο και τους "γείτονές" του στις φυλακές Κορυδαλλού, βουλευτές, Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό. Οι τρεις κατηγορούμενοι καλούνται να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή , ενώ και ο Νίκος Μίχος καλείται αύριο Πέμπτη για συμπληρωματική απολογία.

ΒΙΝΤΕΟ STAR LIVE U