Όλος ο καλός ο κόσμος… έδωσε το «παρών» στην τελετή λήξης της ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Ζάππειο Μέγαρο.

arxiepiskopos.jpgdora2.jpg

Πολιτικοί, τραπεζίτες και επιχειρηματίες συνοδευόμενοι από τους/τις συζύγους παρουσία του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου βρέθηκαν εκεί και μέσα σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα απόλαυσαν την χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και τις ομιλίες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου.

sami2.jpgvenizeloss.jpg

dora.jpgavramopoulos.jpg
arxiepiskopos3.jpg

Εκτός από τα εντυπωσιακά συνολάκια και τις εντυπωσιακές παρουσίες, τα βλέμματα όπως γράψαμε και χθες τράβηξε η χειραψία του επίτιμου προέδρου της ΝΔ Κ.Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του Γεωργία.

xeri.jpg

lixi6.jpglixi4.jpg

sinola.jpg

sinolakia.jpgarxiepiskopos-beni.jpg

Η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Kων.Μητσοτάκη, ο οποίος τα έλεγε συχνά-πυκνά στην εκδήλωση με τον γιο του και υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, μάλλον αποτέλεσε έκπληξη, καθώς οι περισσότεροι ανέμεναν να έχει παραμείνει στα Χανιά, όπου είχε μεταβεί πριν λίγες ημέρες για τον γάμο του εγγονού του Πιερ Γκουρντέν.

babas-gios.jpg

Τα φλας όμως έπεσαν και πάνω στον πρώην υπουργό Οικονομικών και νυν διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ.Στουρνάρα, ο οποίος σε αντίθεση με την εικόνα που μας είχε συνηθίσει στο παρελθόν όταν ήταν στο υπουργείο Οικονομικών, χαμογελούσε συνεχώς!

lixi8.jpg

Θέμα συζήτησης επίσης ήταν και... οι σύζυγοι των Σαμαρά-Βενιζέλου. Οι δύο κυρίες αν και ήταν ντυμένες σε αντίθετες αποχρώσεις η μία στα μαύρα και η άλλη στα λευκά… τα φωτογραφικά καρέ δείχνουν πως δεν υπήρχαν διαφορές μεταξύ τους.
samara.jpg