​Σφοδρότατη επίθεση στη δικαιοσύνη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης με αφορμή την προφυλάκιση του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, μετά από υπόμνημα που κατέθεσε ο τελευταίος σχετικά με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

«Δεν μιλάμε για δικαστές. Μιλάμε για εκτελεστές - εγκληματίες, που εκτελούν συμβόλαια θανάτου. Το γράφουν και οι ίδιοι στην απόφασή τους σήμερα: Ο κ. Ματθαιόπουλος δεν έχει τελέσει κανένα έγκλημα, είναι όμως στο Πολιτικό Συμβούλιο της Χρυσής Αυγής, του νομίμου κόμματός μας και γι αυτό προφυλακίζεται» δήλωσε ο κ.Κασιδιάρης και πρόσθεσε «Ο ίδιος ο εισαγγελέας Ντογιάκος του είπε ότι αν δεν είχε παραιτηθεί ο προηγούμενος βουλευτής Σερρών, δεν επρόκειτο να είχε διωχθεί ο κ. Ματθαιόπουλος. Είναι σαν να παίζουν Λόττο στην κυριολεξία με ζωές ανθρώπων, διότι έχουν λάβει εντολές από την Χούντα του Σαμαρά και του Βενιζέλου»

«Είναι ένα τσίρκο που δεν πρόκειται να μας σταματήσει. Ο νόμιμος πολιτικός Αγώνας της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί. Απατώνται οικτρά αν νομίζουν ότι θα μας φοβίσουν με αυτές τις αθλιότητες» κατέληξε ο κ.Κασιδιάρης.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ