​Περίπου τρεις ώρες απολογούνταν στο γραφείο των ανακριτριών ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Πολύβιος Ζησιμόπουλος που κατηγορείται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζησιμόπουλος φέρεται να αρνήθηκε την σε βάρος του κατηγορία, ενώ ο συνήγορός του έκανε λόγο για άψογη διαδικασία.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φέρεται να ρωτήθηκε για τις θέσεις της οργάνωσης αλλά και τη σχέση του με τις πολιτικές θέσεις άλλων στελεχών, όπου του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής φέρεται να υποστήριξε «το ότι κάποιος, ακόμη και ο αρχηγός εκφράζει τη μία ή την άλλη άποψη, δεν είναι δεσμευτικό για όλους τους υπολοίπους. Πουθενά δεν γράφει κάτι τέτοιο στο καταστατικό της οργάνωσης».

Ο κ. Ζησιμόπουλος θα επιστρέψει στο ανακριτικό γραφείο μετά τις 3 το μεσημέρι, οπότε και υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί και η απολογία του βουλευτή Αντώνη Γρέγου, ο οποίος κατηγορείται επίσης για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, για να του ανακοινωθεί η απόφαση των δικαστικών λειτουργών επί της προφυλάκισης ή μη.