​Έξω φρενών είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης με τις συνθήκες κράτησης των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι σύμφωνα με καταγγελίες έχουν "βγάλει την μπέμπελ��" μέσα στο κελί και ζητούν απεγνωσμένα ένα κύμα δροσιάς … στο Κορυδαλλός resort!

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χ.Α προανήγγειλε μάλιστα πως το κόμμα του θα υποβάλλει μήνυση κατά του υπουργού Δικαιοσύνης κ.Χαράλαμπου Αθανασίου, γιατί οι κκ Ν.Μιχαλολιάκος, Ι.Λαγός και Χ.Παππάς… «ψήθηκαν σήμερα στη ζέστη».

Σύμφωνα με τον κ.Κασιδιάρη, η μήνυση θα υποβληθεί γιατί, όπως εξήγησε, σήμερα που επικρατεί καύσωνας άνοιξαν όλα τα κελιά των κρατουμένων στις φυλακές του Κορυδαλλού, όχι όμως και τα κελιά των Χρυσαυγιτών.

«Σε συνθήκες καύσωνα στις φυλακές Κορυδαλλού κάθε λογής αλλοδαποί εγκληματίες, βιαστές και δολοφόνοι έχουν αφεθεί να τριγυρνούν ελεύθεροι στα προαύλια με ανοιχτά κελιά, την ίδια στιγμή που ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρέμειναν κλεισμένοι! Παράλληλα, απαγορεύεται επί της ουσίας το επισκεπτήριο στους εγκλείστους Συναγωνιστές, καθώς με προσχηματικές δικαιολογίες, στερούνται της δυνατότητας να δουν τα συγγενικά τους πρόσωπα. Έχουν καταπατηθεί βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα των παράνομα προφυλακισμένων Συναγωνιστών» είπε χαρακτηριστικά, εξαπολύοντας επίθεση στην Αριστερά που δεν λέει λέξη για αυτήν την αθλιότητα. είπε χαρακτηριστικά.

Στην τοποθέτηση του στο α’ θερινό τμήμα, ο Χρυσαυγίτης βουλευτής "τα έβαλε" με την Ελληνική Δικαιοσύνη εξαιτίας της αντιμετώπισης που επιφυλάσσει στα στελέχη του κόμματος του (φυλακίσεις, περιοριστικούς όρους κλπ), σημειώνοντας πως «όσοι έχουν συμπράξει σε αυτές τις αδικίες θα πάνε για πολλά χρόνια φυλακή».

Επίσης κατήγγειλε πως η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αποφάσισε σήμερα να απαγορέψει στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μετέχουν σε επιτροπές του Κοινοβουλίου, στις οποίες μετέχουν εκπρόσωποι ξένων κρατών. Ωστόσο το προεδρείο της Βουλής το διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ