​Ολοκλήρωσαν τις απολογίες τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια και Κώστας Μπαρμπαρούσης, ενώπιον των ανακριτριών, που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Το δικαίωμα της σιωπής επικαλέστηκε η κ. Ζαρούλια ενώπιον των ανακριτριών, όπως είχε κάνει και ο Μιχάλης Αρβανίτης.

Η σύζυγος του Ν.Μιχαλολιάκου, η οποία ολοκλήρωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα την απολογία της ενώπιον των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου, αρνήθηκε με υπόμνημα της το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης που της προσάπτεται και περιορίστηκε μόνο σ΄αυτά αρνούμενη, κατά πληροφορίες, να απαντήσει στα ερωτήματα που ήθελαν να της υποβάλλουν οι ανακρίτριες.

Η απολογία ολοκληρώθηκε και η απόφαση των ανακριτριών και του εισαγγελέα Ντογιάκου θα της ανακοινωθεί σε λίγη ώρα.

Λίγη ώρα αργότερα, το μεσημέρι θα ανακοινωθεί η απόφαση των αρχών για τον επίσης κατηγορούμενο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής που είναι γνωστός με το παρατσούκλι "Καραϊσκάκης" αντιμετωπίζει την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης την οποία αρνείται. Πάντως, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί σε βάρος του φέρεται να είχε συμμετοχή σε συγκεκριμένες παράνομες ενέργειες της οργάνωσης. Κατά την είσοδο ��ου φέρεται να δήλωσε «Τελείωσα το Γυνάσιο με 10 και δεν ήμουν ποτέ πολύ καλός στα γράμματα. Ήρθα να πω στην Κλάπα πόσο καλό παιδί είμαι και να φύγω».