Εδώ όλη η Βραζιλία είναι μπλε (όπως λέει και το σύνθημα), δεν θα ήταν... η Ελλάδα;

Οι δρόμοι χθες είχαν ερημώσει την ώρα που έπαιζε η Εθνική καθώς όλη η χώρα έβλεπε την ηρωική προσπάθεια των διεθνών μας. Μεταξύ αυτών, και το μισό… υπουργικό συμβούλιο, με τους υπουργούς να «ξεσαλώνουν» μετά τη νίκη-πρόκριση των διεθνών μας!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτηση του στο twitter αναρωτήθηκε αν είναι τυχαίο που την Ελλάδα την έσωσε στο τέλος ο… Σαμαράς!
ghhh.jpg
«Ο Σαμαράς έσωσε την Ελλάδα στο παρά 1´...σας θυμίζει κάτι;... Ελλαδάρα!» έγραψε στο twitter o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ!

Ενθουσιασμένη με την ηρωική νίκη-πρόκριση των διεθνών μας ήταν και η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους διεθνείς.
kef.jpg
«Πολλά συγχαρητήρια στην Εθνική μας! Μας κάνατε για ακόμη μια φορά περήφανους!» έγραψε στο twitter η υπουργός Τουρισμού.

mitsotakis.jpg


Ποδοσφαιρόφιλος, ό��ως πάντα, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που είχε ευχηθεί από το twitter καλή επιτυχία στην Εθνική όταν ξεκινούσε το ταξίδι του «πειρατικού», σκέφθηκε ότι «μια εικόνα, ίσον χίλιες λέξεις». Έτσι, άλλαξε τη φωτογραφία εξωφύλλου στο twitter με το στιγμιότυπο από τον Γιώργο Σαμαρά και τους διεθνείς να πανηγυρίζουν μετά το 2-1!

Τέλος, στα ουράνια βρέθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι από το Αγαθονήσι μαζί με τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ.
avramopoulos3.jpg
Και όταν λέμε, στα ουράνια, δεν εννοούμε μόνο από τη χαρά αλλά και… επί της ουσίας αφού πετάχτηκε από τη θέση του στο 2-1 του Σαμαρά (δείτε το βίντεο)!