Θερμά συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής έδωσαν σε όλο το τιμ του «πειρατικού» η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας.

«Θερμότατα συγχαρητήρια για την σπουδαία σας πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου» αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας σε συγχαρητήριο τηλεγράφημα του στην Εθνική Ελλάδας.

«H Εθνική Ελλάδος, που μας έχει κάνει τόσες φορές υπερήφανους, κατάφερε πάλι να μας γεμίσει χαρά, να μας συγκινήσει και να μας ενώσει. Θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην πορεία της» αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

«H νίκη σας γέμισε χαρά όλη την Ελλάδα. Η αποφασιστικότητά σας και το ομαδικό σας πνεύμα είναι παράδειγμα για όλους μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για τη μεγάλη εμφάνιση και την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Στις δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας, προσφέρατε ένα χαμόγελο για όλους τους Έλληνες» τονίζει στο τηλεγράφημά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στον Γιώργο Καραγκούνη, στον οποίο μετέφερε τα θερμά συγχαρητήρια του για όλη την ομάδα.