​Στους συνδικαλιστές που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την «Μικρή ΔΕΗ» και σκέφτονται ��περγιακές κινητοποιήσεις επιτέθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κ.Βούλτεψη διαβεβαίωσε πως τα δικαιώματα των εργαζομένων διασφαλίζονται πλήρως με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, διαμηνύοντας παράλληλα πως «δεν έχει δικαίωμα κανείς να κατεβάζει διακόπτες» και να παρεμβαίνει σε πολιτικές αποφάσεις.

Η κυβέρνηση που είναι νόμιμα εκλεγμένη, κάνει τους σχεδιασμούς της «και δεν είναι υποχρεωμένη να τα βάλει προς έγκριση στους συνδικαλιστές», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Σε ερώτηση για την κυβερνητική σύσκεψη που έγινε για το θέμα της ΔΕΗ τη Δευτέ��α με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ, η κ.Βούλτεψη είπε πως συσκέψεις «γίνονται και θα γίνονται» και πως τα όσα συζητήθηκαν εκεί θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν συζητηθεί στη Βουλή.

«Η κυβέρνηση έχει επιλέξει οι δύο αρχηγοί να συναντιούνται, τα δύο κόμματα να συναντιούνται. Δεν είναι ότι ο ένας είναι καλός και ο άλλος κακός», πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Η κ.Βούλτεψη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως τηρεί εμφυλιοπολεμική στάση, λέγοντας συγκεκριμένα πως η αντιπολίτευση «είναι μεταξύ Βάρκιζας και Ιουλιανών».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος υπερασπίστηκε την πολιτική των αποκρατικοποιήσεων, λέγοντας πως το κράτος «υπήρξε πάρα πολύ κ��κός επιχειρηματίας» και αυτός είναι ο λόγος που «όλος ο σοβαρός κόσμος έχει πάει σε ιδιωτικοποιήσεις».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ