​"Προχωρήστε σε ότι έχουμε συμφωνήσει". Αυτό είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προς τους υπουργούς με τους οποίους επικοινωνεί προκειμένου να βάλει τέλος στα "φάλτσα" των τελευταίων ημερών, ζητώντας τους να τηρήσουν απαρέγκλιτα τα προαπαιτούμενα και να προωθήσουν τάχιστα τις μεταρρυθμίσεις.

Φανερά ενοχλημένος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από δηλώσεις συναδέλφων του για τη διαθεσιμότητα,ενώ και το θέμα της μικρής ΔΕΗ προκαλεί ενδοκυβερνητικές τριβές.

Αύξηση των κονδυλίων για την υγεία ζητεί ο Μάκης Βορίδης ενώ απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχονται δίνουν οι υπουργοί της λεγόμενης λαϊκής δεξιάς.

«Για αυτούς που λένε ότι λαϊκή δεξιά σημαίνει λαϊκισμός, λαϊκή δεξιά είναι κείνη η ποιοτική τάση που παράλληλα με τις πολιτικές που ασκούνται βάζει στην πολιτική ως πυρήνα της τον άνθρωπο» είπε από την πλευρά της η υφυπουργός Υγείας Κ.Παπακώστα.

Εν τω μεταξύ, ο πρώην υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης που ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον πρωθυπουργό για την αρχική του άρνηση να αναλάβει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ξεπερνά την πικρία του και καλεί τους υπουργούς να υλοποιήσουν τα συμφωνηθέντα.

Οι παραφωνίες υπουργών που αμφισβητούν ψηφισμένες πολιτικές σχολιάστηκε και από το πρακτορείο Reuters που σε άρθρο του αναφέρει πως “Aν οι Έλληνες θέλουν το λαϊκισμό, θα ψηφίσουν το γνήσιο εκφραστή του, το ΣΥΡΙΖΑ, και όχι τον... ιμιτασιόν”.

ΒΙΝΤΕΟ STAR