​Την ώρα που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ξεναγούσε τον … Κινέζο πρωθυπουργό στην Κρήτη, στα Γιαννιτσά ένα ��πό τα «πουλέν» του διασκέδαζε με μουσική, κρασάκι και … την Τζάκρη! Ο λόγος για τον βουλευτή Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή τον οποίο συνάντησε το star.gr, στο παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε ο σύλλογος Στραντζαλιωτών Γιαννιτσών «Η Στράντζα» το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη.

anna-tzamtzis.jpganna-tzamtzis2.jpg

Στο ίδιο τραπέζι ο γαλάζιος βουλευτής και η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θ.Τζάκρη χαμογελαστοί και ευδιάθετοι διασκέδασαν με τους παραδοσιακούς χορούς του Συλλόγου Νέας Πέλλας, δοκίμασαν τοπικές λιχουδιές, ενώ παρακολούθησαν στο προαύλιο της εκκλησίας του Αϊ Γιώργη και το έθιμο του Αϊ Γιάννη Κλύδωνα.

tzakri.jpgxoroi2pg.jpg

tzamtzis4.jpgxoroi.jpg

Αν και μέχρι πρότινος ο κ.Τζαμτζής και η κ.Τζάκρη ήταν πολιτικοί αντίπαλοι καθώς η δεύτερη προερχόταν από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, τα προβλήματα της ιδιαίτερης πατρίδας τους και το υπέροχο γλέντι που στήθηκε στην πόλη των Γιαννιτσών τους έφεραν κοντά. Οι δύο βουλευτές κάθισαν δίπλα, αντάλλασαν κουβέντες, ενώ είχαν την ευκαιρία να βρεθούν με αγαπημένους φίλους, συγγενείς και …ψηφοφόρους!

anna-tzamtzis3.jpg

Όσο για το στιλιστικό κομμάτι και οι δύο βουλευτές ήταν ντυμένοι "στην πένα". Ο κ.Τζαμτζής φορούσε παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο, ενώ η κ.Τζάκρη, η οποία στο παρελθόν έχει πολλάκις συζητηθεί για τις σικ εμφανίσεις της, είχε τα μαλλιά σε στιλ βαγκ στο πλάι και φορούσε ένα στενό μίντι ριγέ ασπρόμαυρο φόρεμα με 12ποντες γόβες γνωστού οίκου.

star-tzamtzis.jpg

Στο τσιμπούσι το κέφι ανέβασαν και παραδοσιακά συγκροτήματα από τις Ιερές Συνάξεις από τον Άγιο Γεώργιο.

Της Άννας Σταματιάδου