Επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη με επιστολή του από τις φυλακές Κορυδαλλού εξαπέλυσε ο Χρήστος Παππάς.

Αφορμή ήταν το δημοσίευμα της εφημερίδας «Εμπρός» ��ο οποίο παρουσίαζε αφιέρωση του πραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού στο βιβλίο «Οδοιπορικό ενός Στρατιώτου 90 ετών» στον ίδιο και τον Άδωνι Γεωργιάδη.
empros-13-__article.jpg
«Η κοινή αφιέρωση εκ μέρους του κ. Στυλιανού Παττακού στο βιβλίο “Οδοιπορικό ενός Στρατιώτου 90 ετών” εμού και του κ. Γεωργιάδη το Πάσχα του 2005, έρχεται προς επιβεβαίωση της αλήθειας των λεγομένων μου για τον κ. Γεωργιάδη στην παρουσία μου στην Βουλή την 4η Ιουνίου του 2014. “Προτιμώ ο γιος μου στα 16 του να είναι Χρυσαυγίτης παρά Συριζαίος και κομμουνιστής” και “Εμείς οι δυο πρέπει να το πούμε. Εσύ είσαι λογικός”» αναφέρει –μεταξύ άλλων- ο προφυλακι��μένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
79394D4CF87D73948AAB1DD1732F4C79.jpg
Ο ίδιος καλεί τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ να παραιτηθεί και προσθέτει: «Η σημερινή υπερφίαλη και γραφική πολιτική παρουσία του κ. Γεωργιάδη χαρακτηρίζεται από την αμετροέπεια ενός πολιτικού που με όποιο αντίτιμο χαίρεται και γεύεται τις χαρές και τα προνόμια της εξουσίας. Ας μην ξεχνά πως αυτές οι χαρές είναι πρόσκαιρες και δεν χαρακτηρίζουν τους πολιτικούς άνδρες που έχουν συναίσθηση της αποστολής τους και τοποθετούν τον εαυτό τους και την δράση τους στον ιστορικό χρόνο».

Η απάντηση Γεωργιάδη: Δηλαδή αν εγώ γράψ�� αφιέρωση στον Τσίπρα, σημαίνει κάτι;

«Δεν καταλαβαίνω την κατηγορία» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης από τον «αέρα» του Real FM.

«Μου κάνει εντύπωση το που βρήκαν το βιβλίο αυτό και το έβαλαν, γιατί το έχω στην προσωπική μου βιβλιοθήκη» τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν καταλαβαίνω την κατηγορία. Αν εγώ γράψω σε ένα βιβλίο αφιέρωση στον κ. Τσίπρα, πάει να πει ότι εκείνος έχει πολιτικές σχέσεις μαζί μου; Μιλάμε για μια αφιέρωση προς εμένα. Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η συζήτηση».
adwnis.jpg
Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τα βιβλία του Στυλιανού Παττακού «εξαιρετικού ιστορικού ενδιαφέροντος», ενώ αναφερόμενος στον ΛΑΟΣ και το πόσο κοντά ή μακριά βρισκόταν από την ακροδεξιά, σημείωσε: «Ο ΛΑΟΣ ήταν ένα απλώς δεξιό κόμμα. Η προσπάθεια ήταν να φτιάξουμε έναν χώρο ο οποίος εκφράζει τη δεξιά. Ο ΛΑΟΣ ποτέ δεν ήταν υπέρ του ολοκληρωτισμού, ποτέ δεν ήταν υπέρ της βίας. Η κοινοβουλευτική άκρα δεξιά πάντα αμφισβητούσε την ουσία του κοινοβουλευτισμού».