​Σφοδρή ήταν η επίθεση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ!

«Ας τελειώσει πρώτα ο κ. Τσίπρας με τις "διαπραγματεύσεις" στο εσωτερικό του κόμματός του και μετά ας έλθει να διεκδικήσει δικαίωμα διαπραγμάτευσης για λογαριασμό του ελληνικού λαού», ανέφερε η Σοφία Βούλτεψη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σε ανακοίνωσή της αφού παρέθεσε πρώτα αποσπάσματα της ομιλίας του κ. Τσίπρα, στην συνέχεια τόνισε:

��Αν δεν κάνουμε λάθος, ο κ. Τσίπρας ζητά εκλογές... χθες, ώστε να βρεθεί το ταχύτερο στην εξουσία και να σώσει τη χώρα, την ώρα που ο ίδιος δεν μπορεί να σώσει το κόμμα του από τις παιδικές του ασθένειες. Την ίδια ώρα ζητά να δοθεί στον λαό η ευκαιρία να αποφασίσει "ποιος μπορεί και ποιος πρέπει να διαπραγματευτεί"».

Τέλος κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να «τελειώσει πρώτα ο κ. Τσίπρας με τις "διαπραγματεύσεις" στο εσωτερικό του κόμματός του, ας βρει τρόπο να ελέγξει αυτά που ο ίδιος καταγγέλλει ως προσωπικές στρατηγικές και παραγοντισμούς, και μετά ας έλθει να διεκδικήσει δικαίωμα διαπραγμάτευσης για λογαριασμό του ελληνικού λαού. Μέχρι τότε, ο λαός γνωρίζει πολύ καλά ποιος διαθέτει την αξιοπιστία, την ικανότητα και την ενιαία γραμμή για να διαπραγματευτεί».