Με πολλές προσωπικές αιχμές εναντίον του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη απάντησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με κείμενο που ανάρτησε στην ιστοσελίδα που διευθύνει.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση του κ. Σακελλαρίδη στο facebook, όπου χωρίς να τον κατονομάζει, καταγγέλει τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για πολιτικό εκβιασμό και προσπάθεια επιβολής του νόμου της ζούγκλας.

«Είναι αναμενόμενο, όταν ένα κόμμα οδεύει προς την εξουσία, να δημιουργεί μηχανισμό προπαγάνδας για να ενισχύσει τις θέσεις του. Μηχανισμό αποτελούμενο από ενεργούμενα έτοιμα να θέσουν το ταλέντο τους γνωστικό, τεχνικό, υποκριτικό στην υπηρεσία της εξουσίας έναντι πινακίου φακής ή κάτι περισσότερο. Συμβαίνει παντού, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, σε όλα τα καθεστώτα. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την αντίδραση των εξουσιομανών οπαδών και τον απροκάλυπτο τρόπο με τον οποίο εξαπολύουν εναντίον μου χυδαίες επιθέσεις με αφορμή την υπόθεση Σακελλαρίδη» αναφέρει ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος ασκεί κριτική και σε άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τοποθετήθηκαν εναντίον του.

Ο δημοσιογράφος ισχυρίζεται για το ίδιο ζήτημα:

«Η διαφορά μας με τους Σακελλαρίδηδες είναι ουσιαστική. Για την απουσία της πολιτικής σοβαρότητας και όχι για την παρουσία της όποιας ιδιαιτερότητας. Τη μετάβαση την κάνετε εσείς όχι εμείς.

Ρωτήστε τον συνοδοιπόρο σας Γιάννη Μιχελογιαννάκη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, εάν μπόρεσε να δει τα κατορθώματα του Γαβριήλ χωρίς να ξεράσει. Εάν κατόρθωσε, έπειτα από πολλά λεπτά της ώρας που χρειάστηκε για να συνέλθει από το σοκ, να δικαιολογήσει την ανοησία του. Εάν διανοήθηκε να χαρακτηρίσει προσωπικό δεδομένο την απίστευτη συμπεριφορά του συντρόφου σας, να μετατρέψει τόσο ανεύθυνα την ιδιωτική του ζωή σε ιντερνετικό σόου, απέναντι σε άτομα που δεν είχε δει ποτέ στη ζωή του και δεν είχε καν εικόνα τους. Γιατί ήταν ο μόνος που ήλθε, είδε και απήλθε αγανακτισμένος ενημερώνοντας ταυτόχρονα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν η ανευθυνότητα και η ανοησία βρίσκουν με τόση ευκολία ένθερμους υποστηρικτές, τότε η κρίση μετατρέπεται γρήγορα από ταλαιπωρία σε μαρτύριο για τους πολίτες.

Η αλαζονεία και η έπαρση της στρατολογημένης ιντελιγκέντσιας οδήγησαν πολλές φορές την Αριστερά σε λανθασμένες επιλογές. Το μόνο που πέτυχαν ήταν να την απομακρύνουν από το φυσικό της περιβάλλον, τον λαό, και να την οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στη γραφειοκρατία και τα οφίτσια».

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος καταλήγει:

«Αντί να σιωπήσετε, σηκώσατε τον κόσμο στο πόδι, με τις έμμισθες πένες σας να χύνουν άφθονο το μελάνι της προπαγάνδας, για την επίτευξη ενός και μοναδικού στόχου: τη μείωση του πολιτικού κόστους.

Κρίμα!

Είναι γεγονός ότι η Αριστερά δεν εκβιάζεται. Παγιδεύεται μόνο από κάτι πολιτικούς καιροσκόπους σαν του λόγου σας. Από τα πολιτικά της σκουπίδια και την πέμπτη τ��ς φάλαγγα.

Σε όλους εσάς τους κομματικούς χωροφύλακες, που έχετε την πολυτέλεια να μάχεστε για… την τιμή των καρότων, εύχομαι ειλικρινά καλή τύχη.

Οι ευθύνες σας για την αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής μπορεί να αποδειχθούν αποτελεσματικότερες από την προσπάθεια των γραφικών στελεχών της και τότε, το λιγότερο που κινδυνεύετε να πάθετε είναι να σας πάρουν με τις ντομάτες…

Αριστερά πάντοτε

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος».

Προηγουμένως ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είχε ανεβάσει φωτογραφία στον ιστότοπό του στην οποία διακρίνεται στην μία άκρη ο κ. Σακελλαρίδης και στην άλλη το σκίτσο του … Μπανκς Μπάνι ενώ τρώει καρότο!

karoto sakellaridis.jpg


Σακελλαρίδης στο star.gr: ουδέν σχόλιο

Από την πλευρά του κ. Σακελλαρίδη πάντως δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο. Σε επικοινωνία που είχε το star.gr με στενούς συνεργάτες του μας απάντησαν ότι δεν επιθυμεί να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο-ανταπάντηση για τους ισχυρισμούς του κ. Τριανταφυλλόπουλου