Κριτική στον Πάρι Κουκουλόπουλο, αλλά εμμέσως και στον Ανδρέα Λοβέρδο, άσκησε ο Παναγιώτης Ρήγας μιλώντας στον Βήμα FM.

Ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης περί επαναδιαπραγμάτευσης των ιδιωτικοποιήσεων, δήλωσε με νόημα: «Οι υπουργοί της κυβέρνησης δεν μπορούν να κάνουν επιλογή θεμάτων που θεωρούν ότι είναι προς επαναδιαπραγμάτευση».

Ο ίδιος, χαρακτήρισε λάθος το να περνάει το μήνυμα ότι οι υπουργοί έχουν ως διαπραγματευτές όχι την τρόικα, αλλά την εκλογική τους περιφέρεια: «Μπορεί να διαφωνούμε και να έχουμε μια αντίθετη άποψη, αλλά από εκεί και πέρα, αν αυτά τα θέματα δεν μπαίνουν οργανωμένα, δίνεις την εικόνα μιας Βαβέλ, ασυνεννοησίας. Και σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες, όταν περνάνε μηνύματα ότι κάθε υπουργός έχει ως διαπραγματευτή όχι τους τροϊκανούς, αλλά την εκλογική του περιφέρεια και τις επαγγελματικές ομάδες στις οποίες θέλει να απευθυνθεί, τότε το μήνυμα δεν είναι σωστό».

Ο κ. Ρήγας αναφέρθηκε και στα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης, σημειώνοντας πως «μέχρι στιγμής τα μέτρα που -όπως έχει ανακοινωθεί- θα τεθούν προς επαναδιαπραγμάτευση είναι της ελά��ρυνσης των φορολογικών επιβαρύνσεων για το πετρέλαιο και άλλους άμεσους ή έμμεσους φόρους, το θέμα της αποκατάστασης κοινωνικών αδικιών και οι πολύ υπερβολικές επιβαρύνσεις σε αδύνατα κοινωνικά στρώματα».

Τέλος, όσον αφορά την υπόθεση των υποβρυχίων, ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως «αυτή η ιστορία, από ένα πολιτικό κόμμα, με τη συνδρομή κάποιων στελεχών του, προσβεβλημένων από “εισαγγελίτιδα”, ��α προσπαθεί να κάνει πολιτική, έχει καταντήσει πολιτική αθλιότητα» και εξήγησε ότι «το ζήτημα έχει κριθεί στο σύνολό του με απόφαση της Βουλής το Δεκέμβριο του 2013».