​Προθεσμία για να απολογηθεί στις 27 Ιουνίου έλαβε από τις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Γρέγος

Ο βουλευτής της Θεσσαλονίκης επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα όμως μετά την αίτηση εξαίρεσης των ανακριτριών που υπέβαλε προχθές ο προφυλακισμένος αρχηγός του κόμματος Ν.Μιχαλολιάκος όλη η ανάκριση έχει «παγώσει».

«Κανένα σκάνδαλο από αυτά που έχουν διαπραχθεί μέχρι τώρα και τα οποία συγκαλύπτει και αυτή η κυβέρνηση δεν θα παραγραφεί από την συνείδηση του ελληνικού λαού ότι και να γίνει. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει να καταγγέλλει τα σκάνδαλα έστω και αν αυτό μας στοιχίζει προσωρινά την ελευθερία μας. Η Χρυσή Αυγή έχει κριθεί από τον ελληνικό λαό στις πρόσφατες εκλογές και θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους» δήλωσε εξερχόμενος του Εφετείου, στο πλευρό του οποίου ήταν ο βουλευτής Η.Παναγιώταρος.

Υπενθυμίζουμε πως προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν από τις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χ.Α και οι βουλευτές του κόμματος Κ.Μπαρμπαρούσης και Ε.Ζαρούλια.

ΒΙΝΤΕΟ STAR LIVE U