​Την ίδια μέρα και συγκεκριμένα στις 25 Ιουνίου θα βρεθούν στο γραφείο των ανακριτριών οι ��ουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια και Κώστας Μπαρμπαρούσης,

Ο κατηγορούμενος βουλευτής του κόμματος Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο οποίος είχε σήμερα «ραντεβού» με τις κυρίες Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου, προκείμενου να απολογηθεί για το κακ��ύργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σε μια εβδομάδα.

Η προθεσμία στον Μπαρμπαρούση δόθηκε μετά από αίτημα εξαίρεσης που κατέθεσε χθες κατά των δύο ανακριτριών ο προφυλακισμένος αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος, καταφέρνοντας έτσι να μπλοκαρει την ανακριτική διαδικασία.

Σε δηλώσεις του ο βουλευτής χαρακτήρισε "τυπική διαδικασία" την λήψη προθεσ��ίας ενόψει της κρίσης του δικαστικού συμβουλίου για την εξαίρεση ή όχι των δικαστικών λειτουργών, ενώ δηλώσεις έκανε και ο Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος είπε πως «η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο πολιτικό κόμμα και πρέπει να σταματήσουν οι πολιτικές διώξεις σε βάρος της από το παραδικαστικό κύκλωμα».

Υπενθυμίζουμε πως το ίδιο συνέβη και χθες Τρίτη με την Ελένη Ζαρούλια, μετά το μπλόκο του συζύγου της, ο οποίος κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του αίτηση εξαίρεσης σε βάρος των ανακριτριών και του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου με αφορμή τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια, ότι ζητήθηκε από τον εντολέα του Στάθη Μπούκουρα να καταθέσει σε βάρος των υπολοίπων κατηγορουμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για να έχει ο ίδιος ευνοϊκή ποινική μεταχείριση.